VOIP apparatuurVOIP hardware
Natuurlijk verdelen en installeren wij een aantal VOIP telefonie hardware merken. Zo kan u bij ons terecht voor Snom, Yealink, Siemens en Cisco SIP telefoontoestellen (ookt DECT). Maar daarnaast hebben wij ook ISDN > VOIP gateways en alle andere apparatuur die nodig is om een modern VOIP systeem te implimenteren. Wij zijn ook reseller van een aantal VOIP telefonie providers zoals Weepee, OpenIP en Telenet.

Storage oplossingenStorage oplossingen
Wij hebben voor uw KMO storage oplossingen op uw maat. Opslagcapaciteit voor back-ups, een centrale data opslagplaats, eenvoudig hosten van gratis en eigen cloud diensten, NAS als SAN, extra en goedkope opslagcapaciteit voor uw servers(s)... noem het maar op.

HP Proliant serverHardware
Wij helpen u bij het maken van de juiste keuze naar hardware toe. Niet oversized en superduur, maar aangepast aan de noden van uw bedrijf.  Zo verdelen wij servers, PC's, notebooks, tablets en printers van de meeste gekende internationale merken. enkele voorbeelden: HP, Lenovo, Dell, Samsung, Apple, enz.

Wij zijn partner van de twee wereldwijd meest gebruikte software pakketten voor labelproductie en - automatisatie, namelijk Bartender en NiceLabel. Deze twee pakketten stellen u in staat labels, PVC kaarten en RFID tags te maken met barcodes, foto's en tekst. Deze pakketten automatiseren het printen met behulp van triggers en sturen de labels vanuit databases. Ze maken teverns het gecentraliseerd printen en de administratie van productlabels mogelijk. Ze maken tevens integrateie mogelijk met verschillende ERP pakketten zoals O

racle, SAP, ...

Bartender

Primera label printersKleuren label printers
Wij verdelen een gamma kleuren label printers, metaalfolieprinters en totaaloplossingen voor het produceren van kleine tot middelgrote oplages van etiketten.

Matica PVC kaart printersPVC kaart printers
Van eenvoudige direct card printers tot 600dpi retransfer printers. Met laminatoren voor speciale toepassingen (zoals hologrammen) of speciale printlinten (zoals UV toepassingen). Wij verdelen tevens de juiste CMS (Card Management Software) om het printen van uw PVC kaarten te stroomlijnen.

Zebra thermal printersThermische printers en POS systemen
Wij verdelen een gamma thermische printers (direct en thermal transfer), en de vebruiksgoederen voor deze printers. Printer oplossingen van 2" tot 8" breedte. U kan tevens bij ons terecht voor een aantal POS artikelen, zoals kassasystemen, geldlades, ticket printers, ...

Mobility
Smartphones, tablets, hybride PC's en all-in-one toestellen zijn een belangrijk onderdeel geworden van de communicatiemiddelen van een modern bedrijf. Mediapolis helpt u bij de juiste keuze, levert u snel en vakkundig de geschikte toestellen en zorgt dat deze veilig gebruikt kunnen worden. Wij kunnen ook voorzien in een centraal management van al uw mobiele toestellen.

3CX VOIP telefonieVOIP telefonie met 3CX
De 3CX software telefooncentrale is een software gebaseerde VOIP telefooncentrale die de traditionele hardware telefooncentrale vervangt. De IP PBX van 3CX is specifiek ontwikkeld voor Microsoft Windows en biedt u naadloze integratie van uw telefonie omgeving met uw computer netwerk.

 

 

PHP Point Of Sale softwareOm het even welk device kan gebruikt worden als 'point-of-sales' met deze uitermate gebruiksvriendelijke POS software, gebaseerd op de PHP scriptingtaal. Het systeem is volledig en snel aanpasbaar aan uw vereisten om naadloos te passen in uw organisatie. U kan deze software intern hosten of in de cloud.

 

Enkele sterke punten:

  • Eenvoudig intikken van bestellingen
  • Maak van elk device een kassasysteemOnderverdeling van de artikelen in groepen/subgroepen
  • Draait op om het even welk device (smartphone, tablet, notebook of vaste computer) en maakt van elk systeem een volwaardig POS (kassa systeem)
  • Draait op om het even welk operating systeem: Windows, Android, OS
  • Sterke ingebouwde beveiliging
  • Zeer uitgebreide rapportering om uw verkoop op te volgen
  • Bijhouden van commissies voor uw verkopers
  • Meerdere winkellocaties mogelijk
  • Meerdere talen
  • Compatibel met verschillende ticket printers en automatische geldlades

Netwerk beheerNetwerkbeheer
Dankzij pro-actieve monitoring worden wij op de hoogte gebracht van problemen aan uw werkstations of servers en kunnen wij ingrijpen, vaak voor u zelf op de hoogte bent van het probleem. Via controle op afstand kunnen wij onmiddellijk uw toestellen overnemen en het probleem verhelpen.

Netwerk monitoringNetwerk monitoring
Dankzij onze geautomatiseerde tool kunnen wij uw netwerk automatisch monitoren en pijnpunten detecteren/melden, en een volledige inventaris van de aanwezige software en hardware voor u beheren. U kan tevens met de smartphone app deze inventaris om het even waar en op elk moment bekijken.

Cloud dienstenCloud diensten

Mediapolis volgt de nieuwe trends op de voet en heeft zich ondertussen gespecialiseerd in het aanbieden van een aantal cloud services op maat van de KMO. We werken hiervoor met betrouwbare service providers die uw bedrijf vakkundig 'in de cloud' helpen. Zo kan u bij ons terecht voor een cloud server, een 3CX centrale in the cloud, online back-up diensten, Office 365 en/of hosted Exchange, ...

Netwerk auditIT audit
Wij voeren een audit uit van uw huidige ICT infrastructuur, de processen binnen uw bedrijf en de algemene werking van uw netwerk. Daarna krijgt u van ons een rapport met wat volgens ons de kritieke tekortkomingen zijn, veiligheidsrisico's en wat wij vinden dat op termijn moet aangepakt worden. Natuurlijk doen wij u dan ook aanbevelingen om de situatie te optimaliseren.

Data recuperatieData recuperatie
Data kwijt? Kostbare foto's of bedrijfsdocumenten verloren door een defecte USB stick? Je smartphone per ongeluk gewist? Wij bezorgen je verloren data terug. Deze dienst is niet goedkoop, maar we garanderen je met 100% zekerheid dat we de data herstellen, vooraleer we je deze dienst aanrekenen.

VeiligheidSecurity
Wij helpen u bij de keuze van de juiste firewall om u optimaal te beschermen. Of om ervoor te zorgen dat uw thuiswerkers zich op een eenvoudige maar veilige manier kunnen verbinden met het netwerk. Maar wij geven u ook graag advies op vlak van veiligheid (zowel intern als extern). Zo verdelen wij een aantal anti-virussen, hebben wij een online anti-spam systeem, ...

Multi Room Audio en Smart HomeMulti Room Audio en Smart Home
The Internet of Things is hip. Huishoudelijke toestellen verbinden en sturen vanaf uw smartphone of uw PC maakt u het leven makkelijk. En met multi room audio heeft u altijd uw favoriete tracks bij de hand. U kan natuurlijk ook internet radio beluisteren of deze speakers gebruiken als bluetooth speaker voor uw presentaties.

Digital SignageDigital signage
Digitale informatieborden zijn niet meer weg te denken. Je ziet overal.  In winkelcentra, bioscopen, kantoren en scholen. Digital signage is de technologie die toelaat om deze informatie gecentraliseerd te beheren en dynamisch te sturen, in functie van de locatie, het tijdstip en het doelpubliek.

Mediapolis bvba - Business IT service providerComputers, netwerken, servers; cloud diensten zijn allemaal dingen die je nodig hebt om je bedrijf te runnen. Maar soms loopt het niet allemaal op wieltjes en heb je wat hulp nodig. Door het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw IT en IT-support kan je geld besparen en je hebt geen problemen in vakantieperiodes, ziekte, … alleen gemoedsrust. Met Mediapolis heb je toegang tot IT support van degelijk niveau voor een fractie van de kosten van een eigen IT dienst, uitgevoerd op een vlotte en vriendelijke manier. Niets is te veel, niets is onmogelijk. Uw ICT is in veilige handen.

Waarom zou u uw IT partner ver gaan zoeken, wanneer u een betrouwbare IT partner in de buurt kan vinden? Zoek niet verder, wij zijn úw leverancier voor IT in Gavere en de Vlaamse Ardennen.

Er zijn heel veel support mogelijkheden beschikbaar via het internet, maar af en toe is een interventie ter plaatse toch aangewezen of sneller. Het is dan ook belangrijk dat u hiervoor kan rekenen op een lokale en professionele partner.

Mediapolis biedt u als lokale IT dienstverlener belangrijke voordelen: snellere en goedkopere verplaatsingen, geen tijdverlies bij krisissituaties, een persoonlijkere aanpak, professionele mensen waarop u kan rekenen en u kan vertrouwen, ...